Betaalinformatie

Betalen hoort erbij, maar je krijgt er wel iets moois voor terug!

Vooruitbetaling, betaalinformatie

Je kan een Foto op Glas-product alleen bij ons bestellen door middel van vooruitbetaling. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we een heel specifiek product maken met een persoonlijke touch.

Hoe kan je bij ons betalen?

Leuk voor aan de Muur biedt je eigenlijk 2 mogelijkheden. De eerste is betalen door middel van iDeal. Via dit betaalsysteem maak je via je eigen bank geld aan ons over. Dat gaat snel en is heel betrouwbaar. De tweede mogelijkheid is om vooruit te betalen. Gewoon heel simpel door zelf het bedrag aan ons over te maken.

Wanneer gaan wij produceren?

Zodra het geld op onze rekening staat, gaan we aan de slag. Betaal je met iDeal, dan staat het geld soms sneller op onze rekening dan wanneer je het zelf aan ons overmaakt, zeker wanneer je vanuit het buitenland een bedrag aan ons overmaakt. Je bank informeert je wanneer de betaling is overgemaakt en dat is dan tevens je betaalbewijs. Heb je toch vragen over de betaling of twijfel je over iets, stuur ons dan een e-mail. Dat kan naar info@leukvooraandemuur.nl Vermeld hierbij altijd even het bestelnummer, je naam en telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Geef ook even aan dat je een vraag hebt over “betaalinformatie”.