Bezorginformatie

Je Foto op Glas-product wordt persoonlijk overhandigd.

Bezorginformatie, handig om te weten

Alle Foto’s op Glas, Foto’s op Plexiglas, Aluminium, Steigerhout, Canvas en Textieldoeken worden verstuurd vanuit Dordrecht met PostNL. Hiervoor brengen we je een heel schappelijk verzendtarief in rekening. Al onze Foto op Glas-producten worden door ons verzekerd tegen breuk of beschadiging tijdens transport. Deze kosten zijn voor onze rekening.

Om verzendkosten te besparen is het ook mogelijk om je Foto op Glas-product op te halen in Dordrecht. Maak hiervoor wel graag een afspraak. Ons telefoonnummer is 078-6162000.

Verpakking is écht heel goed geregeld

Elk Foto op Glas-product wordt heel degelijk verpakt. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het toch voorkomen dat er iets beschadigd raakt. Bij ons geldt er één regel en dat is dat de klant koning is. Wij gaan niet in discussie en leveren zo snel mogelijk een nieuw Foto op Glas-product.

Stel er is toch een beschadiging

Dat kan en zoals hierboven al is aangegeven gaan we dat correct voor je oplossen. Mocht er schade zijn opgetreden, dan vragen we je wel om binnen 24 uur de schade schriftelijk aan ons te melden. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@leukvooraandemuur.nl
Daarbij willen wij dan graag minimaal 4 foto’s van je ontvangen, een waarop de schade te zien is aan de verpakking, een van het verzendadres op de verpakking en twee foto’s van de beschadiging aan het product. Deze foto’s hebben wij nodig om de schade bij onze verzekeringsmaatschappij te verhalen. Voor jou heeft dit geen consequenties wat levertijd betreft. Per ommegaande zullen we jouw foto opnieuw printen en opsturen. Mooi toch!

Waar blijft mijn bestelling?

Normaal gesproken streven wij ernaar om elk product binnen 5 werkdagen te versturen. Met maatwerkproducten of 4 mm écht glas zonder boorgaten> kan het voorkomen dat daar een langere levertijd op zit (dat geldt ook voor groot formaat glasplaten). Heb je vragen over je bestelling, bel of stuur ons een e-mail. Van PostNL ontvang je ook een e-mail met daarin alle Track & Trace gegevens zodat je zelf de verzending kan volgen.