FAQ

De meest gestelde vragen

Wie of wat is nu precies “Leuk voor aan de Muur”?

Leuk voor aan de Muur is een onderdeel van een full service printbedrijf in Dordrecht. Je kan zeggen dat wij de bedenkers zijn van “Je Foto op Glas”. Dus wat kennis en ervaring betreft zit je bij ons goed en is je opdracht in goede handen.

Wat is precies het verschil tussen Foto op Glas en plexiglas of ook wel acrylaat?

Qua uiterlijk is Foto op écht Glas iets sprankelender dan Foto op Plexiglas. Aan de andere kant is plexiglas lichter en is iets minder kwetsbaar voor breuk. Foto op Glas heeft een meer natuurlijke look en is minder krasgevoelig.

Hoe weet ik of mijn foto geschikt is om te laten printen?

Wanneer je de foto gaat uploaden, zullen wij een controle-check uitvoeren op je fotobestand. Je krijgt dan gelijk te zien of de resolutie voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Kan ik ook kiezen uit een glasplaat met of zonder boorgaten?

Wij bieden je de keus om de foto te laten printen op een plaat met of zonder boorgaten. Daarom hebben we twee ophangsystemen voor je geselecteerd die je zelf tijdens de bestelling kunt aanklikken. Al onze ophangsystemen zorgen voor ca. 1 cm afstand tussen de muur en de fotoprint.

7 Jaar kleurgarantie. Dat is best lang. Hoe zit dat?

Inderdaad. Wij bieden 7 jaar kleurgarantie en dat doen we op basis van onze ervaring. Er zijn echter wel voorwaarden aan deze garantie, zoals alleen de foto binnenshuis ophangen en niet pal in het zonlicht. Onze inkten zijn UV gestabiliseerd en verkleuren dus praktisch niet.

Ik heb specifieke wensen zoals een apart formaat. Kan dat?

Naast een standaard formaat, bieden wij je ook de mogelijkheid om zelf een formaat te bepalen. Ga daarvoor naar onze maatwerkcalculator.

Ik wil iemand persoonlijk spreken over de bestelling. Kan dat?

Je kan ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 078–6162000. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Onze openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur. Mailen kan ook: info@leukvooraandemuur.nl Kom je liever langs, bel ons dan even van te voren voor het maken van een afspraak. Wij kunnen je dan in alle rust adviseren en dat doen we graag bij een kopje koffie of thee.

Ik ben een professional. Kan ik ook dealer worden?

Je kan zeker wederverkoper worden van onze producten. Wij stellen wel voorwaarden aan het aangaan van een dealer-overeenkomst. Denk hierbij aan een uittreksel Kamer van Koophandel, een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van een bankpas waarop duidelijk de bedrijfsnaam op vermeld staat. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar: peter@boer.nl