Reacties van klanten

Geef een reactie

Reacties van klanten
 1. Foto op glas – De naam fotoopglas.nl zegt het eigenlijk al, uw foto wordt afgedrukt op kwaliteits plexiglas! Uw foto wordt met behulp van een speciale printer en speciaal daarvoor geprepareerde inkten afgedrukt op een plaat van plexiglas. Deze plaat van plexiglas is vormvast en door de kwaliteitsinkten kunt u jarenlang van uw foto genieten, zonder dat de kleurintensiteit af zal nemen!

  Hebergeur 27 mei 2016 at 13:44 #
 2. Vorige week onze foto op plexiglas ontvangen. Hij is echt supermooi geworden. 3 jaar gelden ook al eens een foto op plexiglas bij jullie besteld. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het product en de goede service die jullie geleverd hebben i.v.m het rvs ophangsysteem, wat in de loop de jaren veranderd was.

  Met vriendelijke groet,
  Nancy Radstaak

  Nancy Radstaak 8 oktober 2014 at 12:51 #
 3. Beste Wendy,

  Wat jammer dat je teleurgesteld bent in ons product. We hebben elkaar gesproken en zijn tot de conclusie gekomen dat het product niet beschadigd is door de post. De ‘plekken’ en ‘beschadigingen’ zijn een gevolg van het kiezen voor steigerhout zoals we u hebben uitgelegd. Het gaat om knoesten en werkingen van het hout, het is tenslotte een natuurproduct. We zijn voor u zover gegaan dat we zelfs het geld hebben teruggestort omdat onze grootste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Een betere oplossing konden we u niet bieden lijkt mij.

  Met vriendelijke groet,

  Het lvadm team

  Peter de Jong 3 september 2014 at 19:02 #
 4. Dacht een prachtige foto van onze hond op steigerhout te bestellen. Na paar keer reclameren en toezeggingen nog geen schilderij na 2 weken , vandaag ontvangen. Verpakking beschadigd , schilderij beschadigt, houtwerk beschadigd. Foto’s toegestuurd en dan krijg je als antwoord dat dit charme is van het product. Vele stukken hars afgevallen zodat 30% van mijn prachtige schilderij uit vreemde kleurloze houtstukken bestaan. Maar dit is juist gaaf, en robuust , aldus Peter de Jong bedrijfsleider. Sorry maar dit is onacceptabel en ik ga hier dan ook niet mee accoord. Mijn bevindingen zeer slecht vanaf de 1e bestelling , oplossing willen ze niet geven. Conclusie…..trekt u zelf maar!

  Wendy Paans 2 september 2014 at 14:58 #
 5. Beste leverancier,

  Product is vandaag in goede orde ontvangen.
  Keurig verpakt is het door ons open gemaakt en nu hangt het in de serre.
  Een aandenken aan een vakantie op het zonnige bloemen eiland Madeira.

  Mvg,
  Ludo Peek

  Ludo Peek 22 augustus 2014 at 13:00 #
 6. Bedankt voor de erg mooie canvas print. Deze print van de kust en het strand is mooi van kleur en kwaliteit, zelfs op dit grote formaat van 1,2 meter. Bedankt!

  Jeroen Heijmans 6 augustus 2014 at 20:15 #
 7. Vandaag ons kunst werk op glas opgehangen, ik moet zeggen het is prachtig!
  Johan bedankt voor de persoonlijke behandeling, communicatie is prima!
  Misschien dat je de levertijd van twee week nog naar een week kan krijgen.
  Verder super!

  Tjian 16 juli 2014 at 22:07 #
 8. Heren dank voor de goede Service ,snelle reacties en het meedenken voor een uniek exemplaar voor aan de Muur.

  Dennis 15 juli 2014 at 22:58 #
 9. Beste Circles trouwringen, beste Wilfried, bedankt voor je leuke reactie. Het was ook een schitterende foto die uitstekend tot zijn recht komt in jullie mooie winkel in Zwijndrecht. Ik kom snel kijken om het resultaat te zien. Groeten Team Leuk voor aan de Muur

  Johan van Wijk 11 juli 2014 at 18:34 #
 10. Beste Johan, enorm bedankt voor de prachtige plaat bij ons aan de muur. De uitstraling is geweldig! De volgende keer weten wij jullie weer te vinden. Wij zijn ook erg blij met de manier waarop wij geholpen zijn!

  Circles trouwringen 11 juli 2014 at 18:26 #
 11. Beste José, bedankt voor je reactie. We krijgen wel vaker de vraag wat nu precies het verschil is tussen glas en plexiglas. Het blijft lastig om dit op de website goed uit te leggen. Ons plan is om binnenkort een klein filmpje op de site te zetten waarin we duidelijk de verschillen uitleggen en ook laten zien. Er wordt dus aan gewerkt.

  Team Leuk voor aan de Muur 1 juli 2014 at 08:11 #
 12. Goede service en klantgerichtheid. Ik wilde een foto op glas (echt glas) of op plexiglas laten drukken. Jullie hebben mij duidelijk de verschillen tussen glas en plexiglas uitgelegd en mij geholpen een keuze te maken. Mijn keuze werd een foto op plexiglas. Het resultaat is prachtig geworden. Zeker tot een volgende keer.

  José | Breda 30 juni 2014 at 21:04 #
 13. Vorige week hebben wij 2 foto’s op glas ontvangen. Waanzinnig gaaf! Bedankt voor het meedenken, adviseren en de snelle service. We hebben veel aanbieders op internet gezien, maar jullie website is duidelijk en de telefonische bereikbaarheid is goed. We zijn heel goed geholpen.

  Maartje de Vries 22 juni 2014 at 15:01 #
 14. De foto op plexiglas die we wilden hebben is precies geworden zoals we gehoopt hadden en wat een snelle service. Bedankt.

  Fam. Peekel 5 juni 2014 at 07:51 #
 15. Beste Leon, jammer dat het zo allemaal gelopen is. Ook wij zijn afhankelijk van de vervoerder die onze producten in den landen verspreid. Gelukkig verzekeren wij al onze producten waardoor het voor ons een kleine moeite is om de plaat opnieuw te printen zoals in jouw geval. Fijn dat je tevreden bent over onze printkwaliteit en service. We blijven constant in gesprek met de vervoerder en ook daar wordt hard gewerkt om schadegevallen te voorkomen. Uiteraard graag tot een volgende keer!

  Team Leuk voor aan de Muur 4 juni 2014 at 09:02 #
 16. Foto op glas was aan de donkere kant, werd zonder problemen retour genomen en vervangen voor een nieuw exemplaar. Deze werd samen met de te donkere plaat aan ons terug gezonden, helaas is de transporteur iets te enthousiast met het pakketje geweest en een hoop scherven was het resultaat. Wederom stuurde Leuk vooraan de muur zonder morren voor de 3e keer een glasplaat met foto naar ons toe. Helemaal top! Ik ken bedrijven die hun service en plichten anders zien. Uiteraard zijn wij erg tevreden met het resultaat. Leuk voor aan de muur, bedankt. Leon.

  Leon de Winter uit Almelo 3 juni 2014 at 23:09 #
 17. Beste Sander, bedankt voor je reactie en opbouwende kritiek. Het is ons bekend dat Foto op Steigerhout de neiging heeft om iets krom te trekken. Dat komt door het vocht dat in het hout zit. Wij monteren de panelen al om-en-om zodat kromtrekken minimaal is. In het begin bevestigde wij aan de achterzijde een plaatje MDF, maar inmiddels is dit vervangen voor stevige vuren schaaflatten. Al met al, fijn dat je tevreden bent over de printkwaliteit. Veel succes verder met je aankoop.

  Team Leuk voor aan de Muur 3 juni 2014 at 07:05 #
 18. Beste,
  Vorige week mijn bestelde foto op steigerhout opgehangen en ik vind dit echt het mooiste fotoafdruk techniek van dit moment. We hebben zelf onze meubels gemaakt van steigerhout en deze afdruk past dan ook naadloos aan in onze woonkamer. De planken trekken wel wat krom, ik vind dat fantastisch maar er zijn wellicht ook mensen die dat jammer vinden. Misschien een tip dit wel te melden op de website. Verder qua afdruk en verpakking super goed gedaan.

  Sander Bauer 2 juni 2014 at 22:51 #
 19. De tekst aanleveren om te laten maken op Plexiglas was niet het probeem, maar het juiste lettertype wel. De hulp die ik hierbij heb ontvangen is echt geweldig! Vandaag de plaat ontvangen, was netjes verpakt en het resultaat? Had ik niet kunnen dromen! Ik heb er ook maar een woord voor: WOW. Leuk voor aan de muur, jullie service is echt super en ben enorm blij met het resultaat.

  Marjo Mol 1 juni 2014 at 08:08 #
 20. Op een fantastische zonnige dan in Spa werd de foto van Amsterdam aan het bruidspaar gegeven. Een groot compliment verdienen jullie!!! Ze zijn er erg blij meer. Groetjes van Christine Bouwense.

  Christine Bouwense uit Lisse 30 mei 2014 at 14:43 #
 21. Beste Joost, Dank voor je reactie. Zoals beloofd hebben wij je grote canvas op tijd verstuurd. Wij zijn inderdaad bijna de enige die écht grootformaat Canvas printen. Maak maar veel reclame voor ons op de verjaardag van je vrouw 😉

  Team Leuk voor aan de Muur 28 mei 2014 at 20:14 #
 22. Twee weken geleden heb ik een fotoprint besteld op canvas voor de verjaardag van mijn vrouw. Leuk voor aan de muur kon als enige het formaat leveren op 140 x 300 cm. Echt groot dus en afgelopen vrijdag werd het doek al bezorgd. Dat is dus echt snel. Keurig verpakt met stevige hoekbeschermers. Top!

  Joost de Vries 26 mei 2014 at 08:52 #
 23. Twee fantastische prints op canvas van 100cm x 150cm. De afdrukkwaliteit is indrukwekkend. De service van Leuk voor aan de muur trouwens ook: toen een eerste afdruk te donker bleek op canvas is er zonder extra kosten een nieuwe afdruk gemaakt van een (één stop) lichter exemplaar. Zeer hartelijk dank!

  Evert 19 mei 2014 at 12:21 #
 24. Beste Chantal, ik wil je bedanken voor je leuke reactie. Leuk voor aan de Muur wenst jullie veel succes met de fotoprint. Graag tot een volgende keer. Groet,

  Team Leuk voor aan de Muur 18 mei 2014 at 19:47 #
 25. Bedankt Leukvooraandemuur voor de snelle service. Het cadeau voor mijn man was een verrassing en viel erg in de smaak. Top kwaliteit van de afdruk. Heel mooi en fijn dat jullie het zo snel konden realiseren.

  Chantal 17 mei 2014 at 18:45 #
 26. Ik had de vraag gesteld of het ook mogelijk is om teksten bij een foto te printen. De telefonische helpdesk heeft mij heel goed te woord gestaan en met behulp van een medewerker ben ik daar uitgekomen hoe ik dat moet aanleveren. Het eindresultaat liegt er niet om. In een woord SUPER!

  Ireen, Landgraaf 15 mei 2014 at 12:29 #
 27. Een dag of 14 geleden voor het eerst contact gezocht en afspraken gemaakt over het drukken van een gedicht op glas. Diverse malen telefonisch contact gehad en iedere keer deskundig en uitermate vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan. Opdracht keurig uitgevoerd en alle afspraken keurig nagekomen. Kortom, een tevreden klant die zeker het bedrijf wil aanbevelen en ook zeker, als daar aanleiding voor is, weer zaken zal willen doen. Met vriendelijke groet, Jaap van der Niet.

  J. van der Niet, Nijeveen 10 mei 2014 at 11:49 #
 28. Beste medewerkers van Leuk voor aan de muur. De foto die door jullie achter plexiglasplaat is geprint hangt aan de muur op de afstandhouders. Het ziet er fantastisch uit. Groeten, Fam. J. Nederlof uit Papendrecht.

  Jaap Nederlof 2 mei 2014 at 12:26 #
 29. Hallo LVADM team, na de ellende van de kapot aangekomen glasplaat moet ik jullie super bedanken voor de service die jullie verleend hebben. De glasplaat is (heel ;-P) echt waanzinnig mooi geworden. De foto is er een stuk bijzonderder door geworden . Ik heb al aardig wat mensen enthousiast gemaakt voor jullie producten maar vooral voor jullie dienstverlening.
  Een zonnige groet, Annemarije

  Annemarije 21 april 2014 at 19:02 #
 30. Mijn 50 (!) platen van plexiglas op aluminium dibond zien er heel mooi afgewerkt uit. Ook heel goed ingepakt geleverd zonder dat schade mogelijk was. Veel goede reacties op de kwaliteit van dit product tijdens mijn expositie hier op Curacao. Bedankt! Er komt zeker een vervolg op.

  Astrid Aberson uit Curacao 19 april 2014 at 22:15 #
 31. Hallo Leukvooraandemuur,
  We waren wat teleurgesteld omdat de glasplaat die we besteld hadden niet binnen de 5 dagen binnen was maar door de uitleg van de klantenservice en vooral door de mooie afdruk zijn we toch zeer tevreden met onze foto. Hij hangt heel mooi boven onze schouw en iedereen is nieuwsgierig en verrast. Nogmaals bedankt en succes met de verdere verkoop van jullie producten.
  Mvrgr, Trudy Verloop uit Barendrecht

  Trudy Verloop 16 april 2014 at 14:59 #