Leveringsprogramma

Bekijk op deze pagina het complete leveringsprogramma van Leuk voor aan de Muur. Wij vinden het belangrijk je goed te informeren over de verschillende producten waarop je foto geprint kan worden. Zo kunnen wij op een van onderstaande producten jouw foto printen:

1. Foto op Glas
2. Foto op Plexiglas
3. Foto op Steigerhout
4. Foto op Aluminium
5. Foto op Plexi/RVS
6. Foto op Canvas
7. Foto op Doek
8. Foto op dik acrylaat

De trend is de laatste jaren om naast Foto op Canvas, ook je foto te laten printen op écht gehard glas. Dit is duurzaam, toch strak en goed betaalbaar. De meeste internet aanbieders zeggen wel dat ze op glas printen, maar in werkelijkheid printen ze op kunstglas, dus op plexiglas. Naast Foto op Glas, verkopen wij ook het product Foto op Plexiglas. Dit doen we om naast Foto op Glas ook een goed alternatief te kunnen bieden. Foto op Plexiglas is iets goedkoper dan Foto op écht Glas.

Nieuw is Foto op Steigerhout. Dit is robuust en stoer om te zien. Grove planken met jouw foto erop. Wie wil dit nou niet. Leuk voor aan de Muur biedt twee soorten Foto op Steigerhout aan: White Wash houten delen van ca. 10 cm en vergrijsde houten delen van zo’n 20 cm breed. Met de nieuwste printtechnieken kunnen we snel en vakkundig jouw foto printen op een van deze Foto op Steigerhout producten.

Naast deze standaard producten zoals Foto op Glas, Foto op Plexiglas, Foto op Aluminium, Foto op Steigerhout, Foto op Plexi/RVS, Foto op Canvas, Foto op Doek en Fotoblokken, is het ook mogelijk om zelf met een idee te komen waarop wij jouw foto kunnen printen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Foto op Leer, of een Foto achter Fornuis. Wij noemen dit Maatwerk. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 078-61 62 000 of stuur een e-mail naar: info@leukvooraandemuur.nl

Bestel