Foto op Aluminium

Wat is Foto op Aluminium?

Foto op Aluminium is een speciale fotoprint op dun aluminium waarbij de toplaag een RVS-look heeft. Deze RVS-nerf zie je licht door de foto heen en geeft je Foto op Aluminium een moderne en strakke uitstraling. Deze aluminium plaat is ca. 3 tot 4 mm dik en heeft een zwarte kunststof kern. Deze kunststof kern zorgt ervoor dat de Foto op Aluminiumplaat niet krom gaat trekken. Maar, het begint allemaal met het uploaden van je foto. Tijdens het uploaden controleert onze fotochecker snel de kwaliteit/resolutie van je fotobestand. In een mum van tijd laten wij je weten of je foto geprint kan worden op het formaat dat je hebt uitgekozen. Foto op Aluminium Dibond is zo mooi, zeker bij een zwart/wit foto!

Productieproces Foto op Aluminium dibond

Je Foto op Aluminium dibond wordt rechtstreeks geprint op een dunne aluminium dibond plaat. Dat printen gebeurt rechtstreeks op een van onze DURST vlakbedprinters. Alle wit-tonen in je foto worden niet meegeprint waardoor het wit wat normaal in je foto zit eigenlijk transparant blijft. Hierdoor blijft dan de aluminiumkleur zichtbaar en dat geeft een heel speciaal effect. Zeker bij zwart/wit foto’s geeft dat een mooi resultaat. Je kan kiezen uit een kleurenprint (is standaard) of zwart/wit of sephia. Als laatste monteren wij aan de achterzijde van je Foto op Aluminium een ophangset waardoor je fotoplaat zwevend opgehangen kan worden.

Toepassingen Foto op Aluminium dibond

Waar kan je nu een Foto op Aluminium dibond ophangen? Eigenlijk overal, zeker in een woon- of werkomgeving met een moderne touch. Wees eens creatief en speel met de kleurenmogelijkheden. Wil je geadviseerd worden over afwijkende formaten of printopties, bel of mail ons: info@leukvooraandemuur.nl en wij helpen je graag verder.

 

  Bestel