Foto op Canvas

Wat is Foto op Canvas?

Foto op Canvas wordt ook wel Foto op Linnen genoemd. In beide gevallen printen wij je Foto op een zeer hoogwaardig canvasdoek. Het is een bekend fotoproduct en wordt door veel aanbieders op internet aangeboden. Waarom Leuk voor aan de Muur dan ook Foto op Canvas (Linnen) aanbiedt doen we omdat we sterk zijn in grootformaat Foto op Canvas. Denk aan bijvoorbeeld een doek van 1,40 x 3 meter of groter. Dat kunnen er niet veel! Bij Leuk voor aan de Muur kan je ook nog kiezen uit twee verschillende diktes van het houten frame: 1. Een houten spielatten frame van ca. 2 cm dik of 2. Een houten spielatten frame van bijna 4,5 cm dik. Zeker bij een grootformaat Foto op Canvas/Linnen is een houten frame van 4,5 cm erg mooi. Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze is een fractie hoger dan een standaard dikte van 2 cm. Je kan ook voor andere fotoproducten bij Leuk voor aan de Muur terecht zoals: Foto op écht Glas, Foto op Plexiglas, Foto op Aluminium Dibond, Foto op Steigerhout en Foto op Plexi/RVS.

Productieproces Foto op Canvas/Linnen

Een Foto op Canvas wordt geprint op een EPSON professionele fotoprinter met 9 kleuren. Waarom 9 kleuren? Alleen met deze printtechniek kunnen we een breed kleurenspectrum krijgen waardoor de foto er natuurlijk uit komt te zien. Goedkope internetaanbieders printen alle foto’s standaard met een 4-kleurenprinter. Leuk voor aan de Muur verkoopt zijn Foto op Canvassen ook aan de professionele vakfotograaf en fotostudio’s. Nadat je foto geprint is, wordt deze strak gespannen op een houten spielatten frame van 2 of 4,5 cm dik. Op een stevige verpakking na is je Foto op Canvas klaar voor verzending.

Toepassingen Foto op Canvas of Linnen

Je kan een Foto op Canvas cadeau doen aan iemand die je een orgineel cadeau wilt geven. Wat is er nu leuker dan een mooie Foto op Canvas boven een eettafel of bank. Of juist een heel moderne Foto op Canvas op kantoor, wacht- of behandelkamer. Bijna elk formaat is mogelijk. Wij noemen dit “Maatwerk”. Bel of mail ons: info@leukvooraandemuur.nl voor de mogelijkheden.

 

 Bestel