Foto op Doek met aluminium frame

Wat is Foto op Doek?

Foto op Doek is een algemene naam. Wij noemen het fotoproduct ook wel Textielframes met geprint doek. Wij printen je foto op een polyester doek wat je vervolgens heel snel en eenvoudig in een dun aluminium spanframe kan drukken. Op die manier kan je het doek later ook wisselen zonder al te veel kosten. De dikte van het aluminium frame is er vanaf 17 mm oplopend tot 55 mm dik. Tevens is het mogelijk om LED-verlichting achter het doek te plaatsen zodat het een soort lichtbak-effect krijgt. Je kan bij Leuk voor aan de Muur ook terecht voor Foto op Glas, Foto op Plexiglas, Foto op Steigerhout, Foto op Aluminium en Foto op Plexi/RVS.

Productieproces Foto op Doek

Je Foto op Doek wordt op een van onze sublimatieprinters geprint. Deze afdruk wordt vervolgens door middel van warmte, ca. 200 graden Celsius, geperst op een brandvertragend polyester doek. Na deze overdracht wordt het doek rondom voorzien van een rubber pees waardoor je het doek met pees in een aluminium frame kan drukken. Op die manier wordt je Foto op Doek strak gespannen.

Toepassingen Foto op Doek

Foto op Doek (Textielframe met printdoek) wordt veelvuldig toegepast in kantoren, centrale openbare ruimtes, etalages, winkels en op beurzen. Omdat het doek snel te verwisselen is, is de prijs gunstig en wordt het ook promotioneel ingezet. Heb je een ruimte met een slechte akoestiek, dan is het mogelijk om achter het doek een akoestisch foam te plaatsen. Dit dempt het omgevingsgeluid behoorlijk. Het mooie van Foto op Doek is dat het bijna op elk formaat leverbaar is. Zo is het formaat van bijv. 2 x 8 meter geen enkel probleem. Meer weten? Bel onze klantenservice op 078-6162000 of stuur een e-mail naar: info@leukvooraandemuur.nl

 

 Bestel