Foto op Glas

Wat is nu precies Foto op Glas?

Ten eerste. Wanneer je kiest voor Foto op Glas, dan krijg je de foto ook afgedrukt op écht glas. Leuk voor aan de Muur is een van de weinigen die dan ook écht glas leveren. Het is gehard glas waar wij dan op de achterkant je foto afdrukken met behulp van een professionele vlakbedprinter. In principe kan je bij ons kiezen uit twee mogelijkheden: 1. Foto op Glas zonder boorgaten en 2: Foto op Glas met boorgaten. De eerste optie is dan 4 mm dik gehard glas waar wij aan de achterkant een ophangset monteren waardoor je Foto op Glas “zwevend” aan de muur komt te hangen. Kies je voor Foto op Glas mét boorgaten, 6 mm dik gehard glas, dan leveren wij er een luxe set RVS afstandhouders bij. In beide gevallen komt je Foto op Glas ca. 1 cm vanaf de muur te hangen. Voor welke ophangmethode je ook kiest, er zal straks een geweldig mooi product aan je muur hangen!

Productieproces Foto op Glas

De foto die door jou wordt geüpload zal door een soort kwaliteitsscanner worden gehaald. In een split second wordt bepaald of de kwaliteit van je foto toereikend is om te worden afgedrukt op het formaat dat jij kiest. Uitgaande dat dit geen probleem is, dan wordt je foto aan de achterkant van de glasplaat geprint. Op deze manier is je Foto op Glas beschermd. Het printen doen we op een zgn. vlakbedprinter van het merk Durst. Kies je voor 4 mm dik glas met een ophangset, dan monteren wij achter je Foto op Glas nog een dunne plaat PVC. Hierdoor wordt voorkomen dat de ophangset door de foto te zien is. Het alternatief is Foto op Plexiglas. Een stuk lichter dan Foto op Glas.

Toepassingen Foto op Glas

Je hebt waarschijnlijk al lang een idee waar je jouw Foto op Glas gaat hangen. In de woonkamer boven de bank of boven dat leuke kastje. Maar je Foto op Glas kan ook toegepast worden boven het aanrecht in plaats van tegeltjes. Een lange smalle glasplaat met bijvoorbeeld bloemen, ingrediënten of de tekst van een recept. Verzin het maar, het kan allemaal.

Wil je een Foto op Glas plaatsen in een zakelijke omgeving? Ook een goed idee. Leuk om in een bedrijfsrestaurant of vergaderzaal te plaatsen. Bijna elk formaat is mogelijk. Wij noemen dit soort oplossingen “Maatwerk”. Bel of mail ons: info@leukvooraandemuur.nl  en wij zullen je graag adviseren.

 

 

 

Bestel