Foto op Plexiglas

Wat is Foto op Plexiglas?

Wanneer je Foto op Plexiglas bestelt, dan wordt je foto afgedrukt op een heldere kunststof plaat die veel lijkt op écht glas. Het is qua gewicht wat lichter dan echt glas. Dit kunststof heet plexiglas, kunstglas of acrylaat. Wij noemen het Foto op Plexiglas. De dikte van je Foto op Plexiglasplaat is 5 mm. Je foto wordt aan de achterzijde van de plaat geprint zodat de foto goed beschermd is. Je kan kiezen uit 2 mogelijkheden: 1. Foto op Plexiglas zonder boorgaten of 2: Foto op Plexiglas mét boorgaten. Kies je voor Foto op Plexiglas zonder boorgaten, dan monteren wij aan de achterzijde een ophangset waardoor je Foto op Plexiglas als het ware “zwevend” aan de muur komt te hangen. Wil je graag Foto op Plexiglas mét boorgaten, dan leveren wij er een setje luxe RVS afstandhouders bij. In beide gevallen komt je Foto op Plexiglas ca. 1 cm vanaf de muur te hangen. Het alternatief is Foto op écht Glas. Dat kan op 4 mm dik glas zonder boorgaten of op 6 mm gehard glas mét boorgaten.

Productieproces Foto op Plexiglas

Zoals hierboven al in het kort aangegeven printen wij je foto aan de achterzijde van het plexiglas. Daardoor is je foto beter beschermd en aan de voorzijde ontstaat er een mooie glans. Dat printen doen we op een professionele fotoprinter van het merk Durst. Durst staat bekend om zijn kwaliteit en heeft jarenlange ervaring in de foto-industrie. Bij Leuk voor aan de Muur staan twee enorme vlakbedprinters waar Foto op (Plexi)glas-producten op geprint kunnen worden tot een formaat van ca. 2 x 3 meter. Het enige wat jij moet doen is je foto uploaden, wij checken dan direct de kwaliteit van het bestand en doen de rest voor je.

Toepassingen Foto op Plexiglas

Wat is er nu leuker om je eigen foto straks boven de bank te zien hangen. Of in de slaapkamer van jezelf of van een van je kinderen. Natuurlijk misstaat een Foto op Plexiglas ook niet in een kantoor, vergaderruimte of wachtkamer. Je kan het zo gek niet bedenken, bij Leuk voor aan de Muur kan bijna alles. Bel of mail ons: info@leukvooraandemuur.nl voor de mogelijkheden.