Foto op Plexi/RVS

Wat is Foto op Plexi/RVS

In dit geval bestaat je Fotoproduct uit twee verschillende materialen. Het plexiglas is 3 mm dik waarbij je foto aan de achterzijde wordt geprint. De onderplaat is eveneens 3 mm dik en heeft een RVS-look die rondom 5 cm groter is dan je plexiglas fotoplaat. Deze twee platen op elkaar gemonteerd heet bij ons Foto op Plexi/RVS. Eigenlijk geeft de RVS dibondplaat een soort passe-partout rondom je foto. Speels, modern en strak tegelijkertijd.

Productieproces Foto op Plexi/RVS

Het begint allemaal met het uploaden van je foto. Vervolgens bepaal je zelf het formaat van je fotoprint. Dit formaat is gelijk aan de plexiglasplaat waar je foto op wordt geprint. Dan volgt daaronder een 3 mm dikke aluminium dibond plaat met een RVS-nerf. Deze onderplaat is rondom 5 cm groter dan je fotoplaat. Foto op Plexi/RVS krijgt daardoor een extra dimensie. Het printen van je foto vindt plaats op een van onze DURST vlakbedprinters. Betere kwaliteit is er niet! Het verlijmen van je fotoplaat op de onderplaat doen we met hoogwaardige, dubbelzijdig klevende lijmen. Aan de achterzijde van de plaat bevestigen wij een ophangset waardoor je Foto op Plexi/RVS ca. 1 cm vanaf de muur komt te hangen. Zwevend, dus geen boorgaten of iets dergelijks.

Toepassingen Foto op Plexiglas/RVS

Waar je Foto op Plexiglas/RVS allemaal kan ophangen? Eigenlijk overal. Je Foto op Plexiglas met RVS dibond plaat eronder krijgt een behoorlijke attentiewaarde. Dus rondom je foto moet eigenlijk niet te veel hangen. Op deze manier valt het fantastisch op. Leuk voor op kantoor of waar dan ook. Meer weten over afwijkende formaten? Bel of mail ons: info@leukvooraandemuur.nl tijdens kantooruren. Wij helpen je graag verder.

 

 Bestel