Foto op Steigerhout

Wat is Foto op Steigerhout?

Er zijn maar een paar stappen nodig om je Foto op Steigerhout straks aan de muur te zien hangen. 1. Je kiest eerst een foto. 2. Upload deze foto en bepaal het formaat. Stap 3 en verder zijn voor onze rekening. Wij beoordelen in een split-second de fotokwaliteit of het bestand toereikend is om op het gewenste formaat te printen. Wij bieden Foto op Steigerhout aan op White Wash delen van ca. 10 cm breed of op vergrijsde brede delen van ca. 20 cm. Het is maar net wat je zelf het mooist vindt. Foto op Steigerhout heeft een stoer karakter en de kleuren komen goed tot zijn recht. Let op! De houtnerfstructuur zie je wel door je foto heen, maar dat maakt het nou net specifiek Foto op Steigerhout.

Productieproces Foto op Steigerhout

Je foto wordt rechtstreeks geprint op een van onze professionele vlakbedprinters. De inkt trekt in het hout waardoor de houtnerf door je foto zichtbaar wordt. Aan de achterzijde monteren wij vuren schaaflatten om de houten delen bij elkaar te houden.

Toepassingen Foto op Steigerhout

Een afbeelding op Steigerhout doet het altijd goed in een woon- of slaapkamer. Wij adviseren je fotoproduct niet buiten te gebruiken in verband met verkleuring en kromtrekken. Iets anders dan op Steigerhout? Leuk voor aan de Muur kan ook printen op bijvoorbeeld grote platen Multiplex of op andere houtsoorten. Informeer bij onze klantenservice wat de mogelijkheden zijn. Tel. 078-6162000 of mail naar: info@leukvooraandemuur.nl Wil je meer weten over onze andere Fotoproducten zoals Foto op Glas, Foto op Plexiglas en Foto op Aluminium, klik dan op een van deze producten om te worden doorgelinkt.

 

 Bestel