Maatwerk oplossingen

Standaard is zo standaard. Dus waarom geen maatwerk? Het kan!

Wat is “Maatwerk”?

Dat is alles wat niet standaard is. Lekker antwoord zal je denken.
Op de website bieden wij je een aantal standaard formaten aan van je Foto op Glas, maar je kan ook afwijken van deze formaten. Stel dat je jouw Foto op Plexiglas op een heel langwerpig formaat wilt hebben, dan zou dat kunnen. Wil je bijvoorbeeld een Foto op Canvas op een formaat van 55 x 350 cm? Geen probleem! Het staat alleen niet in de prijslijst, maar het kan wel.

We kunnen wel alles voor je bedenken, maar kom maar zelf met de vraag en wij gaan kijken of het mogelijk is. Het beste is om even contact met ons op te nemen voor het maken van een offerte. Dat doen we snel en kunnen je gelijk adviseren wat voor jou de beste oplossing zou kunnen zijn.

Ook voor bedrijven is Maatwerk een oplossing

Leuk voor aan de Muur is een handelsactiviteit van Boer & Van Wijk in Dordrecht. Een professioneel printbedrijf waar een hoop expertise is. Fotobehang of écht grootformaat printen is zomaar iets wat we je kunnen aanbieden. Op de website van Boer & Van Wijk staan een aantal projecten die de afgelopen maanden is opgeleverd. Surf naar boerenvanwijk.nl/projecten en je zult zien wat er allemaal mogelijk is.

Hoe ga ik dat “Maatwerk” dan bestellen?

Probeer het in eerste instantie via de webshop. Twijfel je, of kom je er niet uit en heb je daar vragen over, bel ons dan gerust op telefoonnummer 078-6162000. Wij beantwoorden en adviseren je graag op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur. Wij bieden je de juiste maatwerk oplossingen.

Werk je voor een bedrijf of ben je eigenaar van een bedrijf en wil je meer weten over maatwerk-oplossingen, maak telefonisch een afspraak of mail naar: verkoop@boer.nl  .Een van onze verkoopmedewerkers komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.