Wie zijn wij

Logisch toch dat je dat graag wilt weten

Het begin

Leuk voor aan de Muur is een van de eersten in Nederland die het product Foto op Glas en Foto op Plexiglas heeft geïntroduceerd. Met behulp van een zeer vakkundig en enthousiast team zorgt Leuk voor aan de Muur er voor dat jouw foto fantastisch op een van onze producten wordt geprint. Omdat Leuk voor aan de Muur al een flink aantal jaren bestaat, kan je er zonder meer van uit gaan dat er duizenden mensen jou voor zijn gegaan die bij ons een mooie foto hebben laten printen op glas, plexiglas, steigerhout, aluminium of canvas.

Wie wij zijn

Leuk voor aan de Muur is een handelsactiviteit van Boer & Van Wijk b.v. in Dordrecht. Boer & Van Wijk is een professioneel printbedrijf waar je onder andere groot formaat Visuals kan bestellen. Hoofdzakelijk levert Boer & Van Wijk aan de zakelijke markt. Met de kennis en het uitgebreide machinepark is het printen van je foto op glas, plexiglas, aluminium of op steigerhout dagelijks werk geworden. Ook voor je foto op canvas of op doek ben je dus bij Leuk voor aan de Muur aan het juiste adres.

Nog meer weten?

Bezoek dan de website van Boer & Van Wijk en je zult zien aan welke projecten wij de laatste maanden hebben gewerkt. Niet alleen voor je Foto op Glas-producten kan je bij Boer & Van Wijk terecht, maar ook voor zeefdrukopdrachten, autobelettering, naam- en reclameborden en ontwerpopdrachten. Eigenlijk is Boer & Van Wijk zo veelzijdig dat “nee-verkopen” er niet bij is. Kijk maar eens op de website van Boer & Van Wijk, daar vind je bovenin de menubalk alles over onze projecten. Leuk voor aan de Muur is partner van Dordrecht.net Op deze website vind je alle nieuwsberichten over Dordrecht en lees je alles over de bedrijven die in Dordrecht gevestigd zijn.

Langskomen in Dordrecht?

Ja, dat kan. Graag zelfs! Ook wij vinden het leuk om te zien wie onze klant is. Per slot van rekening moet jij reclame voor ons gaan maken. In Dordrecht kunnen we je laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en… je kan de productie met eigen ogen zien. Bel wel even van te voren voor het maken van een afspraak. We ontvangen je dan graag met een kopje koffie, thee of iets anders.

LOGO-made-in-dordrecht